Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 november 2010

Serveer-suggesties (instant-noodles)

Iets waar ik altijd van sta te kijken zijn de 'serveer suggesties'  op verpakkingen van gerechten.

Een suggestie betekent een voorstel: met andere woorden: de producent is zo vriendelijk geweest
om je een idee aan te reiken waarmee je je gerecht wat kunt 'op-leuken' nadat je het gemaakt hebt volgens de richtlijnen op de verpakking. hiervoor heb je 9 van de 10 keer ingredi├źnten nodig die niet in de verpakking zelf zitten.





De richtlijnen onder ' bereidingswijze'  zijn daarentegen geen suggesties, de gedachte is dat je die precies opvolgt.

Op een gegeven moment ontdekte ik dat je, om razendsnel een gerecht te maken wat vrijwel exact voldoet aan het plaatje op de voorkant, je het beste instant-noodles kunt maken!

Nu weten we allemaal hoe we noodles moeten maken...


Voor dit voorbeeld gebruikte ik noodles in een kartonnen beker. Hierop staat zelfs al aangegeven hoeveel water erbij moet, waardoor de kans op het mis-interpreteren van ' de bedoeling'
zowel als van het 'slagen'  van dit gerecht 1 op de 3 miljard is.




Het meest schokkende wat je eigenlijk kan overkomen bij dit recept is dit:







Maar waarom zijn instant-noodles eigenlijk altijd bijna precies zoals je ze ziet op de verpakking??
Is het om mensen het gevoel te geven dat ze geweldige koks zijn?
En wat dan als je al een geweldige kok BENT?
Zie je ooit ergens 5-sterren-cuisine gerechten voor de normale instant-noodle??

NEE!!


Daarom NU deze NIEUWE instant-noodles-serveer suggesties!!
(voor gevorderden)

van basic naar superrr-bijzonderrr!! 

als variatie op de oud Hollandsche prak:


Als trendsetter op het komend nieuwjaarsfeest:
  



Als seizoens gerecht



Als tussendoortje op je back-pack vakantie



En dan als absolute topper...voor de meest begaafde koks onder ons




~ ENJOY ~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten